Authentieke, professioneel en pro-actief.

Een beetje meer over mezelf

De beslissing om als jonge twintiger een bacheloropleiding Business & Human Resources te starten in Charleston, South Carolina, USA weerspiegelt mijn nieuwsgierig karakter. Twee jaar proefde ik van de Amerikaanse levensstijl, vooraleer ik opnieuw de oceaan overstak om aan de Brusselse VUB,  mijn diploma te behalen. 

Spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling zijn steeds een belangrijke voedingsbodem geweest in mijn leven, en als jonge twintiger besloot ik de tijd te nemen om me te verdiepen in religie & wijsheden van voorheen. Met de twee voeten op de grond, bekleedde ik parallel functies die me steeds uit mijn comfort zone haalden. Grenzen verleggen en gretig leren hield me scherp .

Naast een boeiende job bouwde ik met de tijd een gezin op. Om hier een goede werk-privébalans niet uit het oog te verliezen, besloot ik in 2009 als zelfstandige verder te gaan met vrijheid en groei als voornaamste waarden. Ik lanceerde een online juwelenlijn, en zette mijn schouders onder een startende kunstgalerij.

Met als sterrenbeeld Tweeling, ben ik een persoon die gekenmerkt wordt door dualiteit. Ik kom tot rust in de natuur maar het bruisende van een stad kan me evengoed bekoren. Ik houdt enorm van sociaal contact en menselijke verbinding, en toch verkies ik soms om even alleen te zijn.

Na 9 jaar als ondernemer die heeft geleerd met vallen en opstaan, ben ik er nu steevast van overtuigd dat kwetsbaarheid kracht is, dat we enkel kunnen vliegen als we rotsvast geloven in onszelf , en dat de skye, the limit niet hoeft te  zijn !

Is een workshop iets voor jou?

Hetgeen ik deel in mijn workshops zijn essentiële tools die de basis zijn van wat je gaat neerzetten als authentieke persoon en evntueel ondernemer. Het is je rugzak legen van wat je niet nodig hebt, en hem vullen met de meest kostbare informatie ooit. Je wordt onbevangen, het voelt juist aan.  

Wanneer ben je klaar? 

Ik vertrouw erin dat ieder het moment herkent wanneer de tijd rijp is om te groeien naar je persoonlijke definitie van “full potential”. Onze workshops passen dan perfect als puzzelstuk in je verhaal!                                                                                                                                                                                           

Overtuigd, of nog vragen? Neem contact op.